Videoproduktion

Info: This post is in Danish. It serves as an archival post to avoid dead links. I constantly change the design of the website, and I have decided to shift the language to English. If you are sent here from a link somewhere I urge you to check out my new stuff that I feel better represents what I currently do and like. 🙂

Hvad kan du bruge video til?

Helt kort sagt:
Du kan bruge video som en mere effektiv markedsførings- og kommunikations end tekst og billeder.

1.8 millioner ord.
Det er ifølge Forrester Research værdien af et minuts video.
Det er selvfølgelig ikke suuuper faktuelt, men du forstår selvfølgelig pointen. Folk bruger kortere og kortere tid på at læse teksterne på alverdens hjemmesiders. De bliver konstant bombarderet med information og du har kun få øjeblikke til at få sagt det du skal sige.

Hvordan foregår en typisk videoproduktion?

Hos mig, findes der findes ikke en typisk videoproduktion. Der findes alt for mange kedelige og dårligt producerede videoer derude.. Nok er video effektivt, men det betyder ikke at enhver video vil skille sig ud, bare fordi det er en video. Den skal have et klart formål og fortælle en klar historie.

Hvis du vil finde ud af hvilken idé jeg har til en film for dig/jer, der ikke bare er kedelig og dårligt produceret, men som skiller sig ud og er skræddersyet til formålet er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg er altid frisk på en snak og en kreativ udfordring.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *