Profilfilm

Info: This post is in Danish. It serves as an archival post to avoid dead links. I constantly change the design of the website, and I have decided to shift the language to English. If you are sent here from a link somewhere I urge you to check out my new stuff that I feel better represents what I currently do and like. 🙂

Hvad er en profilfilm?

En profilfilm er en præsentationsvideo af dit firma, der på kort tid præsenterer hvem I er, og hvad I kan tilbyde jeres kunder. Profilfilm giver et detaljeret indblik i hvad der gør jer specielle og hvilke værdier, der kendetegner jer. Man kan kalde en profilfilm for et videovisitkort. Den har til formål at give et indblik i firmaets identitet og skabe forståelse og sympati for jeres brand.

Hvorfor bør man have en profilfilm?

Andre firmaer kan tilbyde de samme produkter som jer, kopiere jeres koncept og underbyde jeres priser, men de kan ikke tage jeres identitet fra jer. De kan ikke bare kopiere jeres brands autoritet og den tillid kunderne har til jer. De kan ikke kopiere jeres DNA.

Er en profilfilm ikke kun for store virksomheder?

Nej, ikke længere. I de seneste år er omkostningerne for videoproduktion faldet betydeligt. Professionelt produktionsudstyr til 1080p og 4K UHD er faldet voldsomt i pris og også software til professionel redigering og colorgrading er nu til at købe for penge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *