Præsentationsvideo

Info: This post is in Danish. It serves as an archival post to avoid dead links. I constantly change the design of the website, and I have decided to shift the language to English. If you are sent here from a link somewhere I urge you to check out my new stuff that I feel better represents what I currently do and like. 🙂

Hvad er en præsentationsvideo?

En præsentationsvideo er ganske enkelt en video der præsenterer dit budskab. Normalt præsenterer videoen ikke hele virksomheden som i en profilfilm, men en bestemt succeshistorie, en nyhed eller et andet budskab du gerne vil sætte fokus på.

Hvorfor bør man have en præsentationsvideo?

Der er en tendens til, at størstedelen at folk vælger at springe over hvor gærdet er lavest, når det kommer til information. Vi vil helst have meget information så nemt og hurtigt som muligt.

Hvorfor ikke gøre det lettere for folk at få den information de søger? En præsentationsvideo er en super måde at kommunikere enkelt og interessant ud på. Der kan fx med fordel anvendes video til effektiv intern kommunikation og på firmaets hjemmeside til kundernes glæde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *